Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Πρώην αξιωματούχος της CIA προτείνει να βγάλουν τον Πούτιν από τη μέση «με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του»

Πρώην αξιωματούχος της CIA ανέφερε ότι η απομάκρυνση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν από την εξουσία, ακόμα και «με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του» αν χρειαστεί, θα πρέπει να είναι ο πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης Ομπάμα, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την αντιμετώπιση της ουκρανικής κρίσης.
Ο Herbert E. Meyer, ο οποίος υπηρέτησε ως Ειδικός Βοηθός του επικεφαλής της CIA, επί κυβερνήσεως Ρέιγκαν, ανέφερε ότι οι αμερικανικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα πρέπει «να αναγκάσουν τους ίδιους τους Ρώσους που κρατάνε τον Πούτιν στην εξουσία ή τους Ρώσους που ανέχονται τον Πούτιν στην εξουσία, να τον βγάλουν νοκ-άουτ». ...


«Αν ο Πούτιν είναι τόσο ισχυρογνώμων που αρνείται να αναγνωρίσει ότι η καριέρα του έχει τελειώσει και ο μόνος τρόπος για να απομακρυνθεί από το Κρεμλίνο είναι να είναι τον βγάλουν γονυπετή, με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, τότε δεν έχουμε πρόβλημα», δήλωσε ο Meyer.

πηγη infowars.com                                              ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: