Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μ.Βορίδης ζητά να παρακαμφθεί η Δικαιοσύνη και να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!

Μάκη μου, και ο ελληνικός λαός θα παρακάμψει αυτή την ΠΟΡΝΗ, και θα αποφασίσει με Λαϊκά Δικαστήρια, για τα ικριώματα που θα κοπούν τα κεφάλια όλων σας... Αυτό, θεώρησέ το δεδομένο.
Πόπη Σουφλή
Υ.Γ. Για κάποιους σαν κι εσένα, τον Άδωνη, τον Δένδια, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο κ.α., θα επιφυλάξει "καλλίτερες" περιποιήσεις... όχι μπαμ κι έξω... να το απολαύσουμε κι εμείς το θέαμα, βρε αδελφέ....
Υ.Γ. 2. Και για την αφρόκρεμα της Δικαιοσύνη, θα επιφυλάξει ιδιαίτερη περιποίηση... ...


Ο Μάκης Βορίδης ζητάει από την κυβέρνηση να παρακάμψει την Δικαιοσύνη, και να θέσει από μόνη της της Χρυσή Αυγή εκτός νόμου! 

Το καταλάβατε σε τι εποχές ζούμε; Ανυπομονούν στη ΝΔ γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος τους έχει διαγράψει, σε λίγο θα μας υποχρεώσουν να τους ψηφίσουμε με νόμο, ή θα μετατρεψουν τις εκλογές σε πανηγύρι όπως ο στυγνός δικτάτορας Ντιβαλιέ στην Αϊτή που έπαιρνε το 100% των ψήφων.

«Αν ήμουν σχεδόν μόνος στον πλανήτη, δε θα έκανα ποτέ παρέα ούτε θα μιλούσα ποτέ σε νεοναζί και σε νεοφασίστα» λέει αναφερόμενος στους Χρυσαυγίτες ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος μάλιστα δηλώνει πως παραμένει «φανατικός αντι-ναζί».

Ο βουλευτής της ΝΔ ζητά, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», να ληφθεί κάποια πολιτική απόφαση για το τι θα γίνει με τη Χρυσή Αυγή, τώρα που πλησιάζουν οι ευρωεκλογές: 
«Δεν μπορεί 30 δικαστές και εισαγγελείς, η αφρόκρεμα του δικαστικού σώματος, να έχουν αποφασίσει για την προφυλάκιση μελών της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της συμμετοχής ή της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και εμείς να περιμένουμε, ώστε να πάρουμε μια πρωτοβουλία, τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κύριος στην φωτό είναι ο Μ.Βορίδης όταν κράδαινε το τσεκούρι, εναντίον του αναρχικού χώρου σε εποχές δεκαετίας 80'.

attikanea                                               ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: