Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΖΗΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "Φορολόγηση των βουλευτών από το πρώτο ευρώ"


Τροπολογία-προσθήκη στο φορολογικό νομοσχέδιο με την οποία προτείνει τη φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης από το πρώτο ευρώ, κατέθεσε η Χρυσή Αυγή.
Σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή είναι «απαράδεκτο να τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης οι βουλευτές, την ώρα που ο λαός ...
τσακίζεται φορολογικά».
Το κόμμα υποστηρίζει επίσης ότι «τίθεται και ζήτημα αντισυνταγματικότητας, καθώς σύμφωνα με το Άρθρο 4 του Συντάγματος "Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του Νόμου».

Στην ομιλία του στη Βουλή ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε ότι η αύξηση σε όλα τα βασικά είδη ανάγκης, στα τρόφιμα, στα διόδια, στον ΦΠΑ, στους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, οδηγούν σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό.

«Η οικονομία αυτήν την στιγμή είναι νεκρή και η συγκυβέρνηση του μνημονίου δεν ασχολείται με την πρωτογενή παραγωγή και τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας» τόνισε.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καλύπτει τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή πολιτικών και πλουτοκρατών.

«Αφήνει στο απυρόβλητο τους στυλοβάτες του μνημονίου και "πυροβολεί πολιτικά πτώματα"» είπε, προσθέτοντας ότι «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνουν ανταλλαγές πολιτικών πτωμάτων».

Αναφερόμενος στην προανακριτική για Παπανδρέου τόνισε ότι θεωρεί επιτυχία της Χρυσής Αυγής που ο «Τζέφρυ» άφησε το Χάρβαρντ και κάθισε στα βουλευτικά έδρανα, ενώ όπως είπε «αν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν ακόμη αξιοπρέπεια, σύντομα θα καθίσει και στο εδώλιο του κατηγορουμένου»

defencenet,

Δεν υπάρχουν σχόλια: